Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Voorwoord

HELLO METALHEADS!!

Horst

05-06-19 - Begin juni liep ik rond op het Fortarock festival. Daar kwam ik niet alleen uitstekende bands tegen maar uiteraard ook vele vrienden en bekenden, waarbij vele handen werden geschud en glazen werden geheven. In het feestgedruis kwam ik ook Metal Mike tegen, die U allen vast wel kent als de hoofdredacteur van Aardschok, het inmiddels langst lopende traditionele metal magazine op de planeet. Je zou zeggen dat de beste man het druk genoeg met zijn eigen toko om ook nog eens op anderen te letten, maar het eerste wat hij me toeschreeuwde toen ik binnen gehoorsafstand kwam waren de welluidende woorden: `Hey Horst, wanneer ga je je voorwoord eens updaten?` Altijd fijn als de collegae op staan letten.">


Nu zit ik uiteraard niet om werk verlegen, het is hier altijd druk, maar hij had wel een punt, want mijn laatste redactioneeltje dateerde natuurlijk ook alweer van begin dit jaar. Tijd voor een update dus. Wat zijn we aan het doen en waarom?

We zijn al een tijdje bezig om een compleet vernieuwde site uit de grond te stampen die moet voldoen aan alle eisen van deze tijd. Onze huidige jas is inmiddels ook alweer ruim zes jaar oud en begint behoorlijk mottig te worden. Technisch gezien wordt het ook steeds lastiger om de boel knap in de lucht te houden, hetgeen ook meteen verklaart waarom ons artikelindexmechanisme is blijven steken op maart 2018. Ik zal U alle vervelende technische details besparen, maar we steken momenteel niet meer tijd en moeite in het oude beestje dan absoluut noodzakelijk is.

En hoe vlot het dan met alle pogingen om de slag naar het heden te maken? Zweet op het voorhoofd dames en heren, bij eenieder die erbij betrokken is. Helaas gaan dit soort dingen nooit zonder slag, stoot, haperingen of wiebels, en alles wat mis kan gaan doet dat dan ook. Murphy`s Law is hier zeker geen onbekende wat dat betreft. Toch is er uiteindelijk altijd licht aan het einde van de tunnel, en lijkt het erop dat alle inspanningen binnen niet al te lange tijd hun vruchten zullen gaan afwerpen. Nee, ik ga er geen datum opzetten, dat is vragen om een volgende bak ellende. Het komt wanneer komt, waarbij met zijn allen hopen dat het eerder dan later is. U merkt het vanzelf wel. In de
tussentijd blijven we de oude dame nog even volstoppen met artikelen, want het leven gaat natuurlijk gewoon door, ook in de metal wereld.

Tot zover deze tussenstand. Opmerkingen, aanmerkingen, tips, informatie, aanbiedingen en verwensingen blijven gewoon welkom op de bekende adressen/locaties. Mocht je zelf ook iets willen bijdragen aan LoM, schroom dan niet, maar neem gerust contact met ons op, wie weet kunnen we zaken doen. En blijf ons vooral volgen via Facebook, Instagram en Twitter, dan mis je niks.

IF YOU AIN'T A METALHEAD, YOU MIGHT AS WELL BE DEAD!