Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Marcel H.

Naam: Marcel Hubregtse

Marcel H. Geboren in april 1968 op een bloedhete dag in Dordrecht en herboren in september 1979, op een nog hetere dag in Singapore, als metalhead. In het gewone dagelijkse leven ben ik werkzaam als barman bij een speciaalbiercafé in Utrecht.

September 1979 zal altijd in mijn geheugen gegrift blijven staan als de maand dat ik door ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss en cassettes van Scorpions en Motörhead besmet raakte met het hardere muziekwerk. Een virus dat mij tot de dag van vandaag nog steeds in z'n greep heeft.

Klassiekers als Kiss, Scorpions, Motörhead werden snel uitgebreid met van alles en nog wat uit de NWOBHM om weldra door te groeien naar Speed, Thrash, Doom, Death Metal en zo'n beetje alle soorten metal. Alhoewel alle soorten metal? Speel Symfonische, Europese power, Gothic of Nu-metal voor me en er is een gerede kans dat ik gillend en huilend wegren.

Behalve metal ben ik ook meer dan gemiddeld geïnteresseerd in cricket (ja, die vreemde Engelse sport), speciaalbieren, single malt whisky's, goed eten, boeken van John Irving, Ben Elton, Nick Hornby, Douglas Adams, Stephen Fry, Kazuo Ishiguro, Charles Bukowski, Bret Easton Ellis en televisieseries zoals Six Feet Under, Dexter, Twin Peaks, Southpark, The New Statesman, My Name Is Earl, Malcolm In The Middle, That '70s Show, The Young Ones, Bottom, Men Behaving Badly, Blackadder, 3rd Rock From The Sun. Over favoriete films ga ik het maar niet hebben want dat zijn er veel te veel.

Metal jewels hailing from the first decade of the 21st century:
1. Warning - Watching From A Distance
2. Esoteric - The Maniacal Vale
3. Primordial - To The Nameless Dead
4. Process Of Guilt - Erosion
5. Negura Bunget - OM
6. Deathspell Omega - Si Monumentum Requires, Circumspice
7. Neurosis - Given To The Rising
8. Burst - Origo
9. Gojira - From Mars To Sirius
10. Alchemist - Austral Alian

Meest recente bijdragen