Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Wim S.

Naam: Wim Strijbosch

Wim S. Mijn artiestennaam is Wim Strijbosch. In het dagelijkse leven ben ik onder diezelfde naam bekend. Met mijn 51 jaar mag ik een man op leeftijd genoemd worden. Dat doe ik dan ook. Maar dat geeft niet.

Muziek heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Van kleine jongen tot nu: muziek is de rode draad. Bij elke leeftijd, bij elke gebeurtenis, of wat dan ook; er hoort altijd een muzikale herinnering bij. Ik heb zelf ook nog in bandjes gespeeld, bezoek zoveel mogelijk concerten en festivals, koop cd’s en ook nog steeds vinyl. Ik probeer zoveel mogelijk te lezen over de muziek waar ik naar luister. En ik luister zeker niet alleen naar metal. Het rare is wel, dat hoe ouder ik word, mijn muziek steeds harder wordt. Daar waar ik in het verleden niet zoveel moest hebben van bijvoorbeeld death –of black metal, luister ik daar nu regelmatig en met veel plezier naar. Verstand komt met de jaren?

Zelfs mijn kinderen hebben mijn liefde voor muziek moeten bekopen met niet alledaagse namen (mijn zoon Sylvian en mijn dochters Enya en Stevie), maar dat nemen ze me gelukkig niet kwalijk. Nog niet althans.

Al meer dan 10 jaar maak ik deel uit van het Lords team en dat doe ik met veel plezier. Ik wil graag mijn enthousiasme over muziek over brengen aan anderen, want anders missen ze waarschijnlijk heel veel moois……

Meest recente bijdragen