Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Nima

Naam: Nima Sadeghi

Nima Ik kan het me nog herinneren. Het was ergens in 1989 dat ik op achtjarige leeftijd de clip van Alice Cooper’s ‘Poison’ zag. Ik was meteen verkocht. Dankzij een neef kwam ik in aanraking met Iron Maiden, AC/DC, Guns N’Roses en Kiss. Toen begon het echte werk.

In de jaren daarna maakte kennis met Aerosmith, Black Sabbath, Ozzy, Slayer, W.A.S.P. en toen ik in 1994 Manowar hoorde veranderde mijn leven. Hardere muziek stromingen zoals thrash, death en vooral black metal deden mijn metalen hart ook sneller kloppen. In circa 1994 begon ik regelmatig metalbladen zoals Aardschok, Metal Hammer en Terrorizer. Ik was het niet altijd eens met wat de medewerkers van die bladen schreven; ik heb altijd een uitgesproken mening en het leek mij leuk om mijn mening openbaar te maken.

In 2003 maakte ik in Groningen’s enige echte metalcafé – Café De Ster – kennis met ene Ferdi, die voor de LoM schreef. Tijdens een optreden vroeg Ferdi mij een verslag te schrijven. Die kans greep ik met beide handen aan. Een aantal livereviews volgde en ik kreeg steeds meer zin om te schrijven. Op Wâldrock 2005 maakte ik kennis met ‘The Big Boss’ Horst. Er werd toen afgesproken dat de livereviews voortaan via Horst werden geregeld en niet meer via Ferdi. Zo gezegd, zo gedaan.

Naar aanleiding van een review en een interview kreeg ik een
mailtje van Horst met de mededeling dat ik de LoM-team mocht versterken. Een vette grijns op mijn lelijke smoel en het woord ‘Godverdomme’ was mijn reactie. Nu merk ik eigenlijk dat het schrijven van een review niet gemakkelijk is. Er zit tijd en moeite in een product en het is niet makkelijk om een band/cd slecht te beoordelen, maar de waarheid moet gezegd worden. Muziek is duur en de fans hebben het recht om te weten waar zij hun zuurverdiende centen aan besteden.

Ik ga jullie verder niet vervelen met mijn gelul en hoop jullie allen van dienst te zijn.

For those about to rock, I salute you.

Hail And Kill

Meest recente bijdragen