Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Winston

Naam: Winston Arntz

Winston Deze redacteur maakt geen deel meer uit van het Lords of Metal team.

Sinds 5 oktober 1980 toen KISS met Iron Maiden (met Paul diAnno in voorprogramma) optrad in Leiden ben ik 'hooked 'on rock en metal. Via Van Halen, Iron Maiden, Black Sabbath, Mot�rhead, Metallica en Venom kwam heavy metal er al gauw bij. In de jaren tachtig en negentig kwamen ook Manowar, W.A.S.P., Mercyful Fate (later King Diamond) en Celtic Frost regelmatig hun rondje draaien in mijn stereo en daar kwamen nog veel meer namen bij. Zo ook ene Ozzy Osbourne en van hem werd ik een echte ouderwetse fan en dat ben ik nog steeds.

Tot mijn eigen verbazing kwam ik in 1989 ineens thuis met een plaat volgespeeld met muzikanten die voorheen in Yes actief waren. Die gebeurtenis bleek een mijlpaal en een zeer zwak begin van een virus dat nooit meer genas. In 2000 richtte ik met wat anderen de nieuwe Nederlandse fanclub van Yes op en daar ben ik nog steeds erg actief in. Halverwege de negentiger jaren ontmoette ik wat mensen die een nieuw magazine wilde beginnen. Na een weg vol hindernissen werd uiteindelijk Rock-E-Zine geboren en dat bestaat nog steeds, ik ben er echter sinds 2001 weg wegens creatieve meningverschillen en andere bezigheden.

Mijn huidige smaak ligt in de richting van prog, symfo, hard rock en metal. Ik ben eigenlijk een rock-omnivoor, alleen nu metal en hardcore vind ik niet interessant.

Meest recente bijdragen