Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Henk

Naam: Henk

Henk Het is 1979, en een klein ventje zit met zijn ouders TopPop te kijken. Vanaf dat moment zal zijn leven ingrijpend veranderen. KISS scoort dat jaar een wereldhit met 'I Was Made For Lovin' You' en dat gaat niet onopgemerkt aan de kleine Henk (en zijn hele familie) voorbij. Vanaf dat moment wordt de ene na de andere KISS LP gekocht. Aangezien muziek thuis met de paplepel ingegoten wordt zal er ook een instrument bespeelt moeten worden. Uiteraard wordt dat het meest coole instrument wat er is, het drumstel. In de vroege jaren 80 komt dan de interesse er voor bands als Iron Maiden en Dio. LP's haalde je nog bij de bibliotheek om ze thuis op een bandje te zetten. Later in de puberjaren komen daar de big four, Metallica, Slayer, Anthrax en Megadeth natuurlijk ook nog bij.

Voor Lords Of Metal ben ik de vergaarbak waar allerlei soorten metal terecht komen na in eerste instantie op de hardrock/AOR vacature gereageerd te hebben. Aangezien ik veel verschillende rock en metal kan waarderen vinden ondermeer de thrash, power en heavy metal releases ook hun weg naar mijn (digitale) brievenbus. Naast het schrijven voor Lords Of Metal werk ik bij een grote Zweedse meubel gigant en train ik een als assistent een junior American Football team. Ik ben gelukkig getrouwd met Paula waar ik twee zoons mee heb, Jeffrey en Tim. Beide, grote rock en metal liefhebbers waarmee ik regelmatig naar concerten ga.

Favoriete bands:

KISS, The Dead Daisies, Sabaton, Alter Bridge, Iron Maiden, Metallica, Stone Sour, Slipknot, Europe, Whitesnake, Bon Jovi , Suicidal Tendencies, Monster Truck. Van alles wat dus en zeker geen compleet overzicht. Het blijft fantastisch om elke keer weer een band te ontdekken die je verrast.

Meest recente bijdragen

Specials

geen