Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Remco Post

Naam: Remco Post

Remco Post Deze redacteur maakt geen deel meer uit van het Lords of Metal team.

Mijn naam: Remco Post, in het dagelijkse leven werkzaam als consultant en woonachtig in Nieuwegein. Sinds de dag dat ik mijn krantenwijk liep, met op mijn walkman muziek van AC/DC, Metallica & Megadeth ben ik al een groot metalfan. Via mijn goede en al eeuwenoude vriend Ramon heb ik al een tijdlang artikelen geschreven voor Lords of Metal als gastredacteur. Echter, op een moment is het de tijd rijp om echt toe te treden tot de Lords of Metal crew, en die stap heb ik nu genomen.

Ik ben iemand die werkelijk naar alle soorten muziek luistert als er maar stevige gitaren inzitten. Bands die ik te gek vind zijn onder andere Black Label Society, Black Sabbath, Down, Alice in Chains, Kyuss, Children of Bodom, Pantera, Metallica, Lamb of God, Slipknot & Stone Sour, maar ook een Queens of the Stone Age & Foo Fighters vind ik super. Vrij divers dus van stoner / grunge tot aan thrash / death en alles ertussenin.

Aangezien ik last heb van het �Gear Acquisition Syndrome' oftewel G.A.S. zal ik me binnen Lords of Metal voornamelijk focussen op instructiemateriaal en gear (gitaren, versterkers, effecten etc.) Ik hoop hiermee de muzikanten onder ons leuke en waardevolle artikelen te kunnen laten lezen over voor hun boeiende zaken.

Meest recente bijdragen