Listen live to Radio Arrow Classic Rock

Specials

Special features, reports and other non-standard articles.

Metal Gear: SKG Omega Evertune WB

Als iemand begrijpt wat een metalgitarist nodig heeft zijn het de mannen van SKG wel. Ze laten met deze gitaar zien dat het een serieus te nemen gitaarbouwer is die kwaliteitsgitaren levert met topspecificaties.

Metal Gear: GHS Fretboard Kit

Een complete en praktische kit voor onderhoud van het fretboard van je gitaar.

Metal Gear: Rogerthat MKII Distortion

Een high gain distortion van eigen bodem met een eigen sound en verhaal, gebouwd in Amsterdam en speciaal voor de metalgitarist.

Lees eens een goed boek: De Protodood In Zwarte Haren (Ruben Wijlacker)

Het is al een groot aantal boeken geleden dat ik na het uitlezen er van achterbleef met het gevoel dat ik door een moker was geslagen en een moment van rust nodig had om alles te laten bezinken en bij te komen.

Musikmesse Presents: Thomas Blug

The other part is The World Of Vintage, on the night of April 5.. There will be all kinds of interesting guests, Matthias Jabs of the Scorpions being one of them. Bernie Madsen is there, Peter Weihe, Drew Berlin, it is going to be great, especially for guitarists.

Motley Crue - The Dirt: Confessions Of The Worlds Most Notorious Rock Band

Qua acteerwerk is het niet altijd even sterk, maar, om eerlijk te zijn, stoort dat geen moment.

Luistersessie Gaahls Wyrd

Is het een black metalplaat? Who cares!? GastiR Ghosts Invited is een volwassen en zeer diverse extreme metalplaat, uitgevoerd door zeer competente muzikanten en voorzien van een verrassend sterk, open geluid.

35 jaar Thanatos; de impact van anderen!

35 jaar Thanatos. Mede mogelijk gemaakt door The Sweet, Kiss, Iron Maiden, Stampij, Raven, Venom, Slayer, Hellhammer, Death, Possessed, Morbid Angel, Black Sabbath, Judas Priest, Manowar, Mercyful Fate en Rainbow.

Metal Gear: Special Positive Grid Bias Mini Guitar

When you put all figures, specs and possibilities in line and you judge them objectively, there is almost no way around the Bias Amp.

Metal Gear: Aristides 060R + 070S

The new location and guitars are an excellent reason to check out the production and new ideas at Aristides.